Fotbal. Liga a III-a : Pambac renunta la primul loc


Intră acum și în grupul de

Pambac Bacau, principala urmaritoare a Cetatii Suceava în clasamentul primei serii din cadrul Ligii a III-a, si-a reluat în cursul acestei saptamâni pregatirile în vederea returului de campionat. La primul antrenament condus de Costel Cîmpeanu s-au prezentat si doua dintre posibilele achizitii ale bacauanilor în aceasta iarna: Mihai Dodoaia de la FC Bârlad si Gica Ganea, liber de contract dupa despartirea de Unirea Urziceni. „Avem nevoie de întariri, mai ales în compartimentul ofensiv, deoarece ne asteapta un retur greu si trebuie sa avem la dispozitie un lot competitiv”, a explicat tehnicianul Costel Cîmpeanu.

Pe lista de achizitii a „fainarilor” se mai afla atacantul Petrica Movileanu, acum la Politehnica Galati, precum si doua nume consacrate la nivelul primului esalon, nemtenii Marian Purica si Ionut Enache, fotbalisti cu care gruparea bacauana se afla în tratative.  

Cu toate acestea, oficialii celor de la Pambac sunt realisti în privinta sanselor de promovare directa, deficitul de 10 puncte fata de liderul Cetatea Suceava determinându-i sa se gândeasca doar la ocuparea pozitiei secunde în clasament, loc ce asigura la finalul campionatului prezenta la turneul de baraj. “Încercam aducerea acestor fotbalisti acum, deoarece ne dorim sa se integreze în echipa pâna la meciurile de baraj”, a motivat Costel Cîmpeanu.

Dealtfel, si tehnicianul Cetatii, Marian Pana, considera ca lupta pentru primul loc este în mare parte decisa. „Nu avem cum sa pierdem prima pozitie. Achizitiile adversarilor nu pot ameninta sub nici o forma locul nostru în clasament. Noi vom câstiga majoritatea meciurilor, iar în aceste conditii nici macar rezultatul meciul direct nu va influenta configuratia finala a clasamentului”, a precizat seful bancii tehnice de pe Areni.

Cetatea si Pambac Bacau s-ar putea întâlni într-o partida amicala la sfârsitul lunii ianuarie, când ambele formatii se vor afla în cantonament la Vatra-Dornei. 


Intră acum și în grupul de