Fotbal : Fotbalistii de la FC Vaslui se lupta cu nametii de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

De miercuri, la Vatra Dornei, „galben-verzii” de la FC Vaslui efectueaza stagiul de pregatire centralizata. La fel ca anul trecut, Dorinel Munteanu & Co. s-au cazat la Hotel “Bradul” si în primele zile au facut câte trei sedinte de pregatire, care i-au solicitat la maxim pe jucatorii vasluieni. Dimineata, de la ora 8, ei au avut programata o alergare usoara, mai mult pentru acomodare, dupa care la 11 au alergat pe o distanta de 10 kilometri. Dupa prânz, vasluienii efectueaza în fiecare zi un antrenament cu mingea prin nametii destul de mari din statiunea montana, iar seara are loc refacerea.

“Am pus accent pe îmbunatatirea conditiei fizice. Va trebui sa alergam mult prin zapada în aceasta perioada si cel putin un antrenament pe zi va fi la sala de forta”, a declarat tehnicianul „galben-verzilor”, Dorinel Munteanu, care a mai spus ca a rezolvat problema cu cei trei jucatori nemultumiti si ca deocamdata nimeni nu va pleca de la FC Vaslui.

Dupa cele 10 zile pe care le vor petrece la Vatra Dornei, „galben-verzii”, printre care se numara si sucevenii Dorian Andronic si Mihai Luca, vor pleca pe 22 ianuarie într-un alt stagiu de pregatire, în Cipru, unde vor sta pâna pe 2 februarie. În aceasta perioada, conducerea clubului a programat 4 partide amicale, cu Honved Budapesta (prima liga Ungaria, locul 2), IF Elsfborg (prima liga Suedia, locul 4), Lech Poznan (prima liga Polonia, locul 3) si Lask Linz (prima liga Austria, locul 5). Pâna la primul meci din cea de-a doua jumatate a Ligii I, „galben-verzii” vor mai merge si într-un cantonament, în Turcia. 


Intră acum și în grupul de