Fotbal. Liga a III-a : Cetatea Suceava- Fara transferuri ?


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava nu poate transfera în momentul de fata niciun jucator. Din cauza ca toti fotbalistii doriti la Suceava, sunt liberi de contract, conducerea clubului trebuie sa plateasca fiecaruia o suma de bani în momentul semnarii contractului. Din pacate, pâna în acest moment, în contul clubului nu a ajuns niciun ban din cele 2 miliarde cu care a fost suplimentat în decembrie 2007, bugetul echipei de fotbal.

Roberto, Cotolan si Lupascu. Acestia sunt câtiva dintre fotbalistii doriti de Marian Pana la echipa. Se pare însa ca niciun jucator nu va ajunge la Suceava. Conducerea Cetatii se confrunta în momentul de fata cu o acuta lipsa de bani, iar pâna sa primeasca fonduri, exista pericolul ca jucatorii doriti de Marian Pana, sa fie transferati de alte echipe.

Aceasta nu este singura problema, lipsa banilor facând imposibila programarea unor meciuri amicale. În plus, nu a fost achitat echipamentul achizitionat anul trecut si nici datoriile aferente ultimului cantonament, efectuat la Câmpulung Moldovenesc.  

Presedintele Dumitru Moldovan si-a exprimat dorinta ca în cel mai scurt timp sa beneficieze de banii necesari pentru pregatirea returului de campionat.

În sedinta ordinara desfasurata pe 17 decembrie, alesii locali au aprobat suplimentarea cu 2 miliarde a bugetului echipei de fotbal pe anul 2007. Chiar daca în proiectul de hotarâre suma propusa era de numai 100.000 de lei, consilierii locali au considerat ca rezultatele bune obtinute în actuala editie a Ligii a III-a reprezinta un motiv întemeiat pentru ca fotbalul sucevean sa fie sustinut mai bine, din punct de vedere financiar. A.S. Fotbal Club Suceava va trebui sa prezinte Consiliului Local un raport de cheltuire a banilor alocati. 


Intră acum și în grupul de