Primăria Suceava vrea să mărească volumul de flori ornamentale pe care îl produce și alocă circa 600.000 de euro pentru a construi o nouă seră


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava solicită aprobarea Consiliului Local Suceava pentru construcția unei sere de flori cu circa 600.000 de euro.

flori ghiveci

În proiectul de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și care urmează să fie discutat în ședința de joi a Consiliului Local se prevede construirea unei sere de flori și a unei anexe necesară angajaților care vor lucra în noua seră.

În prezent, structura actuală în ceea ce privește creșterea de flori de municipalitate este formată dintr-o seră cu o suprafață de 370 mp ce aparține municipalității și o seră închiriată cu o suprafață de 3.500 de mp, iar aceste capacități nu mai sunt suficiente în raport cu cerințele de înfrumusețare ale municipiului.

Primarul Ion Lungu propune astfel construcția unei sere pe o suprafață de 1.300 de mp la care se adaugă spațiul administrativ de 97 mp, noua construcția urmând să fie realizată pe un teren inclus în amplasamentul actual al Direcției Domeniului Public.

Construcția ar urma să fie realizată în termen de 12 luni.

Costul noii construcții se ridică la 632.685 de euro din care construcții-montaj  497.511 de euro. (N.B.)


Intră acum și în grupul de