Deputatul PSD Adomnicai are impresia ca Traian Basescu s-a blocat si paseaza problema numirii ministrului justitiei


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai- membru al Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, a apreciat ca în cazul numirii liberalului Norica Nicolai în functia de ministru al Justitiei, presedintele Traian Basescu a intrat într-o situatie de blocaj, încercând sa paseze problema Parlamentului desi nu era necesara consultarea acestei institutii.

Mirela Adomnicai a declarat ca în cazul Noricai Nicolai este vorba doar de o înlocuire a ministrului Justitiei si nu este necesar avizul Parlamentului, care în mod normal se solicita doar în cazul unei remanieri cu schimbarea configuratiei politice a Cabinetului Primului Ministru.

„Impresia mea este ca Traian Basescu s-a blocat si neavând alta solutie paseaza problema Parlamentului sugerând astfel ca Parlamentul trebuie sa-si asume responsabilitatea”, a explicat parlamentarul sucevean.

Deputatul Adomnicai s-a plasat de foarte multe ori în tabara celor care îl critica pe Traian Basescu, argumentele invocate de aceasta fiind confirmate apoi de Curtea Constitutionala sau de Parlament. 


Intră acum și în grupul de