Baseball-istii de la CSM Suceava vor locul II la Campionatele Nationale de seniori


Intră acum și în grupul de

Sezonul competitional 2007 s-a încheiat cu realizarea obiectivului propus initial: Locul III si “Medalie de bronz” la Campionatul National de seniori dintr-un total de 6 echipe participante. Competitia s-a desfasurat dupa sistemul: doua tururi- primavara, în luna mai la Calarasi si toamna, în luna octombrie, la Roman (Neamt).

Antrenorul prof. Ioan Gavrila Braicu, a declarat: “Sportivul Bogdan Opincariu a fost desemnat <Cel mai bun atacant> al anului 2007 în urma celor 6 lovituri de tip HOMERUN (2 în tur si 4 în retur). Din pacate în retur echipa a fost lipsita de aportul lui Ciprian Fetcu, cel mai complet jucator al formatiei”.

Începând cu sezonul competitional 2008 se introduce un nou sistem de desfasurare de tip “divizie”, cu etape acasa/deplasare, cu un tur- primavara, un retur- toamna si finalizat cu un turneu play-off.

Echipa si-a reluat pregatirile si are drept obiectiv pentru noul sezon ocuparea Locului II la Campionatele Nationale de seniori. Antrenorul prof. Ioan Gavrila Braicu se va baza în noul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Adrian Ghiuta, Cristian Simina, Bogdan Opincariu, Ciprian Fetcu, Andrei Lucaciu, Silviu Checherita, Bogdan Iovu, Alin Hreniuc, Adrian Doroftei, Ciprian Doroftei, Daniel Slavic, Sorin Slavic, Mihai Solomon, Marian Rosu, Bogdan Prisacariu, Razvan Popa si Ionut Bilec. 


Intră acum și în grupul de