Suceveanul Dorian Andronic vrea sa se impuna anul acesta in prima echipa a Vasluiului


Intră acum și în grupul de

Prezent la Vatra Dornei, unde FC Vaslui efectueaza un stagiu de pregatire, fundasul Dorian Andronic trage din rasputeri la cele trei sedinte de antrenament zilnice programate de tehnicianul “galben-verzilor”, Dorinel Munteanu.

Dorian Andronic a jucat doar 81 de minute în acest campionat, dar vrea ca în acest stagiu de pregatire sa îi demonstreze lui Munti ca merita sa joace mai mult si se pregateste ca un profesionist.

La rândul lui, Dorinel Munteanu nu se dezminte. Asa cum le-a promis elevilor sai, în perioada pe care o petrec în cantonamentul de la Vatra Dornei, vasluienii au câte trei antrenamente pe zi, jucatorii fiind solicitati la maxim.  

Dorian Andronic, tânarul fundas vasluian, nu este speriat deloc de programul din acest stagiu de pregatire si spune ca, deocamdata, el face fata fara probleme. “Pâna acum e bine, dar au trecut abia câteva zile. Probabil, pe masura ce va trece timpul, ne va veni din ce în ce mai greu, pentru ca vom fi obositi, dar asta este doar în avantajul nostru, deoarece vom fi pregatiti bine. Eu am o motivatie în plus sa trag tare la antrenamente. Vreau sa îi demonstrez lui Dorinel Munteanu ca sunt în forma si sa îl conving ca merit sa joc mai mult. În 2008 as vrea sa prind echipa în mai multe meciuri si ar fi o mare bucurie pentru mine daca as juca si într-o cupa europeana. Eu cred ca avem un lot valoros si ne putem îndeplini obiectivul”, a spus fostul fundas al Cetatii, Dorian Andronic. 


Intră acum și în grupul de