Fotbal. Liga a III-a : Program strict pentru fotbalistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Marian Pana este multumit de modul în care s-au prezentat elevii sai la primele antrenamente din acest an. Dupa o saptamâna de reacomodare la efort, în care tehnicianul Cetatii a combinat alergarile usoare de pe stadionul Areni cu sedintele de pregatire de pe terenul sintetic din cadrul Universitatii, jucatorii suceveni vor fi supusi de acum unui program intensiv de antrenamente.

„Am început pregatirea cu un program mai lejer la care jucatorii au raspuns bine având în vedere ca vin dupa o perioada de inactivitate. Astfel, le-am dat prilejul si celor care au probleme de greutate sa scape de kilogramele în plus. Vreau însa sa ne prezentam la parametrii maximi în stagiul montan de la Vatra Dornei, astfel ca pe parcursul urmatoarelor doua saptamâni vom creste treptat ritmul antrenamentelor, atât din punct de vedere fizic cât si tehnic”, a precizat Marian Pana.

Sucevenii vor efectua marti si miercuri vizita medicala, singurul fotbalist cu probleme de sanatate fiind Vespazian Colban, recent operat de menisc.

Desi a afirmat ca-si doreste perfectarea a doua meciuri de verificare pâna la plecarea în cantonament, programata pe 28 ianuarie, formatia suceveana întâmpina dificultati în gasirea adversarilor. În aceste conditii, tehnicianul Marian Pana pare decis sa efectueze în urmatoarele zile o partida „scoala” în compania echipei de juniori a clubului, un prim prilej pentru a vedea la lucru pe Marian Covaci si Marius Teslariu, fotbalisti aflati în probe la Cetatea. Un alt adversar luat în calcul de oficialii de pe Areni este liderul Ligii a IV-a, Rapid CFR Suceava. 


Intră acum și în grupul de