Fotbal : Adio, Buzau! Jiul Petrosani a devenit „satelitul” Stelei


Intră acum și în grupul de

Golul marcat în ultimul minut al întâlnirii din Crâng de catre deja celebrul Romica Bunica a rupt în totalitate legaturile de buna prietenie – o „dragoste” si asa interzisa – dintre Steaua si Gloria Buzau, dar si dintre patronii celor doua echipe. Cum gruparea a doua a bucurestenilor evolueaza în esalonul al treilea, ros-albastrii si-au gasit noi „prieteni”.

Este vorba despre Jiul Petrosani, grupare de la care stelistii l-au cumparat deja, asta vara, pe talentatul mijlocas Eric Bicfalvi, nimeni altul decât actual urmas – cel putin ca numar trecut pe tricou – al lui Marius Lacatus. Managerul general al „minerilor”, Ioan Sdrobis, a tinut sa anunte parafarea contractului de colaborare dintre cele doua echipe. „De acum încolo, jucatorii de mare valoare de la Jiul vor merge doar la echipe mari. De aceea colaboram cu Steaua. E o colaborare ferma cu acest club si cei mai valorosi jucatori pe care noi îi vom creste vor ajunge la Steaua. Avem deja o echipa de mare perspectiva, formata numai din jucatori tineri, si sunt sigur ca, în viitorul apropiat, cel putin unul dintre ei va ajunge la Steaua”, a declarat Sdrobis.

„Parintele” a mai tinut sa precizeze ca Steaua s-a interesat deja de serviciile a patru fotbalisti din lotul Jiului: Alin Abuzatoaie, Bogdan Roiu, Daniel Vadrariu si Bogdan Dragulici. „Le-am spus ca nu îi putem vinde chiar de acum pentru ca nu sunt copti. Sa mai astepte macar un an si îi vom da acolo fara niciun fel de problema”, a conchis managerul Jiului. 


Intră acum și în grupul de