Fotbal : Poli Timisoara l-a luat pe Alin Stoica


Intră acum și în grupul de

Politehnica Timisoara a reusit primul mare transfer din acest mercato de iarna. Internationalul Alin Stoica va reveni pe Bega, dupa doi ani de la ultimul stagiu. Conform declaratiilor finantatorului gruparii banatene, s-a ajuns deja la un acord între fostul jucator al lui Gent si clubul timisorean. Mijlocasul urmeaza sa se alature miercuri lotului condus de Dusan Uhrin.  
Plecat de la Timisoara dupa numai 4 partide jucate, în sezonul 2005-2006, când echipa era antrenata de Gheorghe Hagi, Alin Stoica se întoarce la Poli. Mijlocasul de 28 de ani si-a reziliat în 8 ianuarie contractul cu echipa belgiana Gent, unde intrase în ultimele sase luni de contract. Acesta a purtat discutii cu boss-ul formatiei alb-violete si aproape sigur miercuri se va afla la antrenamentele Politehnicii.

Patronul  Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a anuntat transferul ca fiind perfectat: „ Ne-am înteles cu Alin Stoica. Nu stiu înca pe ce perioada va semna, dar el se va alatura echipei pe 15 ianuarie. Este într-un fel si o datorie morala pe care o avem fata de el. Nu vreau sa comentez ceea ce s-a întâmplat în perioada lui Hagi, nu cunosc prea multe detalii”. De cealalta parte, Alin Stoica este fericit de revenirea pe Bega si marturiseste ca suportul fanilor timisoreni a contat decisiv în alegerea sa: „M-am simtit bine la Poli si am spus, când am plecat, ca mi-ar face placere sa revin. Am avut un gust amar la despartire, pentru ca am plecat înainte de a face ce mi-am propus si am ramas dator suporterilor”. 


Intră acum și în grupul de