Incendiu într-un apartament de pe strada Samoil Isopescu din Suceava, de la o oală uitată pe aragaz


Intră acum și în grupul de

Un incendiu provocat de o oală uitată pe aragaz a izbucnit miercuri seară într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe strada Samuil Isopescu, din municipiul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj.Alin Găleată, a declarat că la fața locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la camerele învecinate.

Incendiul, anunțat prin 112 la ora 19:20, a fost lichidat la ora 20:00 şi au ars obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică (hotă şi aragaz). Fumul şi temperatura degajată de flăcări a degradat finisajele interioare”, a arătat Găleată.

incendiu bloc

Potrivit acestuia, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o oală lăsată pe aragazul aprins şi nesupravegheat.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat apartamentul, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava.


Intră acum și în grupul de