Fotbal : Zapata confirma interesul Stelei pentru Moreno


Intră acum și în grupul de

Desi Marius Lacatus da semne ca este multumit de atacantii pe care îi are în lot, Gigi Becali este decis sa cheltuiasca sume importante de bani pentru a întari compartimentul ofensiv al Stelei. Astfel, patronul din Ghencea i-a promis „Fiarei” ca îi va aduce 2-3 atacanti în urmatoarele 10 zile, indiferent care va fi pretul acestora.

Conform unei declaratii date de portarul Zapata, unul dintre acei atacanti ar putea fi columbianul, de 1.84 metri, „Pepe” Moreno, care în 2007 a evoluat la Independiente. „Îl stiu pe Moreno, pentru ca am evoluat împreuna la America de Cali, dar el a mai fost si la Dinamo Kiev, iar anul trecut a jucat la Independiente. Este un jucator cu un fizic impresionant, care are o lovitura de cap foarte buna si suteaza foarte bine cu ambele picioare. Ar fi un mare câstig pentru Steaua daca ar reusi sa-l ia”, a indicat Zapata, care a adaugat ca si Armenteros este un jucator foarte bun: „Si pe el îl stiu de la Independiente, este un mijlocas care leaga bine jocul si da pase utile spre atacanti. Este tânar si are calitati interesante”.

Goalkeeper-ul stelist a vorbit si despre noua achizitie a ros-albastrilor, Habibou, care a vrut sa stea cu el în camera. „Ma înteleg foarte bine cu Habib, pentru ca este un om foarte bun. Vorbim si în spaniola, si în franceza, dar pâna la urma va învata si el limba româna. Deja stie câteva cuvinte si învata continuu. El a vrut sa stea cu mine în camera si m-a bucurat acest lucru. E un baiat de treaba”, a mai spus Zapata.


Intră acum și în grupul de