Fotbal : Dica vandut la Benfica pentru 4 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a confirmat luni cedarea atacantului Nicolae Dica la Benfica Lisabona pentru suma de patru milioane de euro, ramânând de stabilit acum doar salariul jucatorului.

“Salariul lui Dica mai trebuie aranjat de Giovanni Becali, în rest, în mare proportie, e dat. Suma e de patru milioane de euro. E posibil sa plece si Goian, dar va pleca pe 7-8 milioane”, a spus Becali.

Oficialul stelist a subliniat ca CFR Cluj nu a facut asa mari transferuri: “Ce sa faca la Cluj? Un club fara suporteri n-are nicio valoare”.

Becali a precizat ca nu se grabeste cu transferurile, dar anunta ca la Steaua vor veni fotbalisti de valoare. “Habibou nu este un jucator confirmat, daca va confirma, o va face la Steaua, daca avem noroc, are doar 20 de ani. Aduc întariri, fac o echipa puternica în aceasta iarna, nu iarna viitoare. Aduc jucatori consacrati, 3-4 jucatori de valoare mare. Nu sunt sigur nici eu în acest moment, mai sunt 40 de zile din perioada de transferuri, nu ma grabeste nimeni, o sa fac o selectie, nici eu nu stiu exact pe cine. Lacatus o sa aiba 2-3 atacanti în 10 zile, nu conteaza câti bani costa”, a declarat Becali.


Intră acum și în grupul de