A furat o mașină din curtea unei firme din Stulpicani și a vândut-o la fier vechi pe 500 de lei


Intră acum și în grupul de

 

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna suceveană Stulpicani a reclamat joi, la amiază, la poliție că i-a fost furat autoturismul parcat în depozitul societății comerciale pe care o administrează pe raza localității.

Polițiștii au stabilit că, profitând de neglijența bărbatului, care a lăsat autoturismul deschis și cu cheia de pornire în contact, lângă locuință, într-un spațiu împrejmuit și mașina i-a fost furată.

Bărbatul a spus că nu a sesizat atunci poliția, crezând că a fost luată în interesul serviciului de angajații firmei și a plecat în concediu, iar la revenirea din concediu, găsit mașina și a sesizat poliția.

cheie in contact

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, suspect de furt este un tânăr de 23 de ani din orașul Frasin, care a declarat că în după amiaza de 17 iulie  a furat autoturismul și l-a valorificat contra sumei de 500 de lei la o firmă din orașul Frasin, ce are ca obiect de activitate colectarea de fier vechi.

Autoturismul a fost recuperat și fost predat proprietarului, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt.

 


Intră acum și în grupul de