Acasă Actualitate Prinsi de jandarmii din Falticeni in timp ce furau de la o...

Prinsi de jandarmii din Falticeni in timp ce furau de la o scoala pe care trebuiau sa o renoveze


Intră acum și în grupul de

Doi muncitori ce lucrau la o firma de constructii ce efectua renovarea unei scoli din Falticeni au fost prinsi de jandarmi în timp ce furau materiale de constructii. Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, în timp ce executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza municipiului Falticeni, membrii unei patrule din cadrul IJJ Suceava au observat, în apropierea unei institutii de învatamânt din localitate, doi barbati care transportau spre un autoturism trei dulapi cu lungimea de aproximativ 2 metri. Jandarmii au interceptat persoanele în cauza, constatând ca se numesc S. Lucian, de 25 ani, din comuna Dolhestii Mari si J. Cristian, de 33 ani, din municipiul Falticeni, ambii angajati ai unei societati care executa lucrari de renovare la o institutie de învatamânt din municipiu.

În urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca, dupa terminarea programului de lucru, cei doi barbati au sustras dintr-o sala de clasa un numar de 3 dulapi pe care i-au transportat catre autoturismul firmei, cu intentia de a-i depozita la domiciliul lui S. Lucian si de a-i valorifica ulterior.



Purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava mai precizeaza ca materialele sustrase, în valoare de aproximativ 100 lei, au fost predate firmei de constructii, iar celor doi barbati le-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, iar dosarul urmeaza sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Falticeni. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version