Un tanar recalcitrant a lovit cu pumnul un agent de politie si un politist comunitar

O petrecere cu muzica ascultata la volum maxim s-a încheiat cu interventia D.P.I.R., dupa ce un tânar recalcitrant a lovit un agent de politie si un politist comunitar. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marti, la ora 00.51, T. Doina, din municipiul Suceava, strada Viitorului, a reclamat faptul ca în aceeasi scara la un alt apartament, volumul muzicii este ridicat, tulburând linistea locatarilor. Astfel, la fata locului a fost dirijata patrula auto de ordine publica formata din doi agenti de politie, în sprijinul acestora ajungând si patrula pedestra formata dintr-un agent de politie si un politist comunitar.  

Potrivit IPJ Suceava, la autoturism a ramas un lucrator de politie, iar ceilalti 3 s-au deplasat la apartamentul mentionat, din care a iesit I. DUMITRU, în vârsta de 19 ani, localnic, cu antecedente penale, care a început sa se manifeste violent, aducând injurii si amenintari, motiv pentru care s-a decis imobilizarea si conducerea la sediul subunitatii. Din acelasi apartament a iesit fratele agresorului, respectiv I.GABRIEL de 16 ani din aceeasi localitate, tipând sa-i lase fratele în pace, I.DUMITRU actionând violent si lovindu-l cu pumnul în zona fetei pe un agent de politie si pe politistul comunitar.

La fata locului a sosit patrula D.P.I.R., care i-a imobilizat pe cei doi si condus la sediul subunitatii în vederea continuarii cercetarilor.

În cursul zilei de marti, IPJ urma a sesiza unitatea de parchet competenta a efectua cercetarile pentru ultraj.