Fotbal : Aston Villa confirma interesul pentru Dorin Goian


Intră acum și în grupul de

Desi viitorul lui Dica este oarecum incert, existând sanse ca fotbalistul sa ramâna la Steaua, Dorin Goian este curtat în aceste zile intens de una dintre echipele de top din Anglia. Aston Villa, locul sase în Premier League, este pregatita sa faca o oferta pentru fundasul-golgheter din Ghencea, aspect confirmat si de site-ul oficial al englezilor.

La capitolul zvonuri de transfer, suceveanul Dorin Goian este trecut în capul listei, alaturi de urmatorii 19 fotbalisti: Henrik Larsson (Helsingbourgs), Pascal Chimbonda (Tottenham), Jose Angel Crespo (Sevilla), Alberto Rodriguez (Sporting Braga), Michael Owen (Newcastle), Miguel (Valencia), Jermain Defoe (Spurs), Eidur Gudjohnsen (Barcelona), Justin Hoyte (Arsenal), Nélson (Benfica), Ricardo Quaresma (Porto), Jose Boswinga (Porto), Peter Crouch (Liverpool),John Arne Riise (Liverpool), Darren Bent (Spurs), Marco Caneira (Valencia). Ishmael Demontagnac (Walsall), Danny Riordan (Celtic) si Jonathan Zebina (Juventus).

Stirea a fost confirmata si de pubicatia britanica Express and Star, astfel încât exista sanse foarte mari ca “Goe” sa nu mai prinda tricoul cu mâneca scurta în Ghencea. Ramâne însa de vazut daca cei de la Aston Villa vor putea satisface pretentiile financiare ale patronului Gigi Becali: sapte-opt milioane de euro.


Intră acum și în grupul de