Fotbal. Liga I : Final de cariera? : Fundasul sucevean Dorel Bernard a fost pus pe lista de transferuri de Ionut Popa


Intră acum și în grupul de

Presedintele echipei Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat luni, la plecarea formatiei în cantonamentul de la Baile Felix, ca Ionut Popa are la dispozitie tot lotul, în afara de fundasul Dorel Bernard, care a fost pus pe lista de transferuri.
”Singurul care nu a facut deplasarea în cantonament este Dorel Bernard, care a fost pus pe lista de transferuri. Jucatorul mai are contract pâna în vara, dar îsi poate cauta echipa. Are 34 de ani si nu mai intra în vederile lui Ionut Popa”, a declarat Sorin Boca.  
Nascut pe 2 martie 1974, la Fântânele, Dorel Bernard a evoluat timp de noua sezoane pentru formatii din judet: CSM Suceava (1992-1993), Bucovina Suceava (1993-1997), Foresta II Falticeni (1997-1998), NC Foresta Suceava (1998-2002). Din anul 2002, Dorel Bernard a jucat pentru Politehnica Iasi, fiind unul dintre jucatorii de baza din compartimentul defensiv al formatiei din Copou.

Cum nici dinspre Areni nu exista semnale ca Bernard si-ar putea încheia cariera la Suceava, jucatorul va trebui sa se orienteze spre alte destinatii pentru a amâna finalul carierei.

În plina perioada de pregatire, oficialii de la Cetatea Suceava au stabilit un prim meci amical, care va avea loc pe 13 februarie, la Iasi, în compania formatiei de Liga I, antrenata de Ionut Popa. Antrenorul Cetatii, Marian Pana îsi exprimase înca de la începutul anului dorinta de a sustine meciuri de verificare cu echipe cât mai puternice, de preferinta din primele doua esaloane valorice.


Intră acum și în grupul de