Atletism : Rezultate meritorii pentru atletii suceveni la Cupa Bistritei


Intră acum și în grupul de

222 de sportivi de la 34 de cluburi din tara printre care si LPS Suceava au participat la traditionalul concurs atletic Cupa Bistritei, editia a XXIII-a, competitie organizata la Bacau în zilele 12 si 13 ianuarie 2008.

A fost o editie care pentru atletii suceveni, pregatiti de antrenorul Toader Flamând, s-a concretizat prin câteva clasari pe podium.

La juniori I – fete, Anca Balanuca (LPS Suceava) a câstigat proba de 800 m plat cu timpul de 2:17.19, ea fiind urmata de Simona Munteanu (LPS Vaslui) si Roxana Clinci (CSS Hunedoara).  
La 1500m plat, juniori I- fete, Ionela Bordeianu (LPS Suceava) a terminat pe ultima treapta a podiumului, ea fiind devansata de Alexandra Rus (CSS Medias) si Simona Borcea (Stiinta Bacau).  
În concursul baietilor, Vasile Gheorghe (LPS Suceava) s-a clasat pe locul 3, în proba de 800m plat, câstigata de Catalin Micu (LPS Iasi). La 1500m , juniorul sucevean a ocupat locul 4.

Concursul a fost un prilej pentru competitori de a-si verifica potentialul de moment si de a-si realiza baremurile de participare la “nationale”. “ Sportivii s-au prezentat bine la acest concurs de traditie. Sunt multumit de rezultatele obtinute si am mari sperante pentru finalele din luna martie de la Bucuresti” a declarat antrenorul Toader Flamând.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la LPS Suceava va avea loc la finalul acestei saptamâni, când Bacaul va organiza prima etapa de Grand Prix.  
 


Intră acum și în grupul de