Fotbal. Liga a III-a : Gabriel Constantin Serban : „Pana pe 22 ianuarie vor fi achitate datoriile catre jucatori”


Intră acum și în grupul de

Primarul Gabriel Constantin Serban si oficialii echipei CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc s-au întâlnit într-o sedinta, pentru a stabili prioritatile formatiei de Liga a III-a din acest an.

La întâlnire au participat si jucatorii câmpulungeni carora li s-a promis ca îsi vor primi restantele financiare în cel mai scurt timp. „Am discutat cu conducerea Clubului Sportiv Raraul si am stabilit ca pâna la data de 22 ianuarie sa achitam integral datoriile pe care echipa le are fata de fotbalisti” a precizat primarul Constantin Serban.  

Tot la întrunire, s-a stabilit ca jucatorii Raraului sa-si reia saptamâna aceasta antrenamentele, care vor fi coordonate de Cristian Popescu si Dan Mândrila, cei doi fotbalisti ocupându-se de formatia câmpulungeana si dupa ce antrenorii Relu Buliga si Mihai Eremia au demisionat. „Nu se pune problema unui cantonament. Tot ce ne dorim în acest moment e sa gasim cât mai repede un antrenor. Sper ca pâna la 22 ianuarie sa rezolvam si aceasta problema” a declarat edilul Câmpulungului.

Dupa disputarea primei jumatati a campionatului Ligii a III-a, CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc ocupa locul 17 în clasamentul Seriei I. Desi echipa este pe un loc retrogradabil Constantin Serban s-a declarat optimist în privinta sanselor de salvare. „ Ne-am dorit mult sa ajungem în cel de-al treilea esalon valoric al tarii. Am facut eforturi mari pentru a reusi asta si de aceea trebuie sa facem tot posibilul pentru a ramâne aici. Sunt convins ca nu vom retrograda” a încheiat acesta.  

La reunirea lotului câmpulungean se vor prezenta urmatorii jucatori:

Portari: Adrian Axinte, Ionut Nisioi

Fundasi: Ionel Paraschiv, Cornel Ilie, Cristian Popescu, Ionut Macovei, Serban Bumbac si Andrei Marfici

Mijlocasi: Laurentiu Muscar, Andrei Andriuc, Constantin Roxandari, Marius Macovei, Iulian Sârbu, Nicolae Lazar, Andrei Cojocariu, Toader Tivodari, Florin Plecanciuc si Dan Mândrila

Atacanti: Sandrino Gherine si Alin Iftimie

Unul dintre posibilii succesori ai lui Relu Buliga la cârma echipei din Câmpulung Moldovenesc este antrenorul Ovidiu Caldarus. Profesor de sport la LPS Suceava, Ovidiu Caldarus are suficienta experienta în Liga a III-a, acolo unde a mai antrenat formatii ca Juventus Falticeni si Leonard Pascani. 


Intră acum și în grupul de