Flutur: Dacă banii din subvenție se duc pe cununii și pe botezuri, nu va exista profit prea curând


Intră acum și în grupul de

Intalnirea dintre autoritatile judetene si potentialii investitori din zona Diaspora a inceput la CJ Suceava, sub tutela lui Gheorghe Flutur.

suceveni din diaspora la CJ (1)

Constantin Harasim, prefectul judetului Suceava:

”Noi putem face multe impreuna, cu ce va doriti dvs. si ce putem noi sa va ajutam, putem face multe.”

Nicolae Troase, presedintele CCI Suceava:

”E o initiatia laudabila si e unica deocamdata la nivel national. Ma bucur ca ati inceput Luna Diasporei in acest ton.

Gandim o repozitionare a Camerei in relatia cu oamenii de afaceri si institutiile statului. Stiu ca multi au si afaceri dincolo, iar CCI e la dispozitia dvs.

A fost o perioada de stagnare si o simtim cu totii. M-as bucura sa intelegeti ca vrem sa schimbam imaginea CCI si sa polarizam afaceristii in jurul nostru.”

Flutur, Troase, Harasim (2)

Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava:

”Sunt si eu suparat cu problemele legate de subventie. Tot aud ca softul merge la APIA cate doua ore, dupa care pica. Sper ca lucrurile sa se rezolve. Nu a facut destul sa ii invatam pe aomeni ce sa faca cu subventia. Ca trebuie sa fertilizeze pasunea si ca trebuie sa imbunatateasca rasa de animale.

Daca banii din subventie se duc pe cununii si pe botezuri, nu va exista profit prea curand.

Va spun cu sufletul deschis ca agricultura si turismul sunt doua zone foarte importante. Ne-a dat Dumnezeu resurse, dar trebuie sa ne organizam mai bine.

Nu se poate sa vina un colos si sa dicteze in piata pretul la lapte sau la lemn. Asocierea intre oameni va schimba fata acestor aspecte actuale.”


Intră acum și în grupul de