Căruță cu fân incendiată intenționat la Vicovu de Sus. Pompierii au împiedicat extinderea flăcărilor la un adăpost de animale


Intră acum și în grupul de

O căruță încărcată cu fân a fost incendiată intenționat luni, la amiază, în orașul Vicovu de Sus. Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea flăcărilor la adăpostul de animale din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt adj. Alin Găleată, pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Vicovu de Sus.

”La sosirea echipajelor, ardeau un atelaj hipo şi încărcătura de fân, existând pericolul de propagare la un adăpost de animale”, a arătat Găleată.

El a precizat că incendiul, anunțat prin 112 la ora 13:11, a fost lichidat la ora 13:40.

Au ars elementele combustibile (lemn) ale căruţei, aproximativ 500 de kilograme de fân şi doi metri liniari dintr-un gard de lemn.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale”, a mai menționat purtătorulu de cuvânt al ISU Suceava. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de