Wizz Air începe, de miercuri, operarea pe Aeroportul Suceava. Prima cursă Milano-Suceava vine cu 131 de pasageri și pleacă cu 117


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, liderul pieţei locale de transport aerian, va începe, de miercuri, operarea de pe Aeroportul Suceava cu cursa Milano(Bergamo)- Suceava, cu două frecvențe pe săpătămână, miercuri și duminică.

Wizzair at LTN 013-HDR_version_1

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că această cursă vine cu 131 de pasageri și că va pleca cu 117.

Astfel, prima cursă regulată Wizz Air pe aeroportul sucevean va decola, miercuri, la ora 9.25 de pe aeroportul Milano-Bergamo și va ateriza, cu 131 de pasageri la bord, la Suceava la ora 12.40, iar avionul va decola de pe Suceava la ora 13:10 cu 117 pasageri la bord și va ajunge la Milano la ora 14:30.

Wizz Air va lansa, din 19 august, cursa Suceava-Londra (Lutton) cu patru frecvențe săptămânale, luni, miercuri, vineri și duminică.

Wizz Air a transportat anul trecut 4,5 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează din şi spre România, iar pentru acest an estimează un număr de şase milioane de pasageri. Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în ţară până la finalul anului 2016 şi va opera de la 9 aeroporturi.(N.B.)


Intră acum și în grupul de