Acasă Actualitate Un autoturism s-a făcut scrum azi-noapte, în localitatea Fântâna Mare

Un autoturism s-a făcut scrum azi-noapte, în localitatea Fântâna Mare


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a ars azi-noapte, în localitatea Fântâna Mare, într-un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, datorită întunericului, șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 62 de ani din județul Timiș, s-a rătăcit, intrând pe un drum agricol din localitatea Fântâna Mare, moment în care, autoturismul a luat foc.



Potrivit purtătorului de cuvât al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru stingerea flăcărilor au intervenit cu o autospecială militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

”După ce a observat focul, proprietarul a încercat să-l stingă cu mijloace iniţiale, fără ca acţiunea sa să aibă efect. La sosirea pompierilor, maşina ardea în totalitate, fără să existe pericol de propagare a flăcărilor”, a declarat Găleată.

El a precizat că incendiul, anunțat prin 112 la ora 1:48, a fost lichidat la ora 2:25, iar autoturismul a ars în proporţie de 90%, valoarea pagubei fiind de circa 9.000 lei.

masina incendiu

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime”, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version