Handbal. Liga Nationala : Au plecat la Baile Felix!


Intră acum și în grupul de

Handbalistii suceveni s-au îmbarcat miercuri, într-un microbuz pus la dispozitie de Universitatea „Stefan cel Mare” si au plecat spre Baile Felix, acolo unde vor efectua un stagiu de pregatire centralizata.

În urmatoarele doua saptamâni, handbalistii suceveni vor alterna antrenamentele cu jocurile de verificare, printre viitorii posibili adversari numarându-se echipe ca HCM Constanta, Minaur Baia Mare, CSM Oradea, HC Arad,  HC Bekescsaba sau Poli Izometal Timisoara.

„ Au fost doua saptamâni dificile dar foarte necesare în pregatirea noastra, asta în conditiile în care ne dorim sa ducem spre îndeplinire obiectivul pe care ni l-am propus” a spus Adi Mitrea înainte de îmbarcare.

La rândul sau Adrian Chirut considera benefic faptul ca echipa a început repede pregatirile, el fiind convins ca în retur, CS Universitatea îsi va continua traseul bun din prima parte a campionatului.

Leonard Bibirig, proaspat revenit dupa accidentarea din ultima etapa a turului, s-a declarat multumit de felul în care jucatorii s-au antrenat în prima parte a pregatirilor. „ Baietii au raspuns bine cerintelor si sper sa o faca si în continuarea. Important e sa fim cu totii sanatosi pentru a ne putea lupta în retur pentru îndeplinirea obiectivului” a precizat „Bibi”. În ceea îl priveste pe el, Bibirig a adaugat ca se simte bine dupa perioada de recuperare si spera ca va fi apt 100 la suta pâna la ora meciului cu Poli Izometal Timisoara din etapa a doua a returului.  

Un alt grup de 5 handbalisti, condus de Florin Leuciuc face deplasarea la Baile Felix cu trenul întrucât microbuzul cu care a plecat cea mai mare parte dintre jucatori are doar 19 locuri.

La Baile Felix, handbalistii suceveni se vor reîntâlni si cu antrenorul Petru Ghervan, aflat în cantonamentul echipei nationale de la Oradea, înca de la finele anului trecut.

Returul Ligii Nationale de handbal masculin va începe la data de 3 februarie, în prima etapa universitarii suceveni urmând sa înfrunte pe Dinamo Baumit Bucuresti, în deplasare. 


Intră acum și în grupul de