Handbal. juniori : Generatie de exceptie pentru junioarele I de la LPS Suceava


Intră acum și în grupul de

Anul 2007 a fost unul de exceptie pentru echipele de handbal ale LPS-ului Suceava, echipa de junioare I si V calificându-se la turneele finale dupa o pauza de 8 ani.

„Avem sanse mari sa ne calificam si anul acesta în fazele superioare ale campionatului, mai ales cu la categoria Junioare I, în ciuda faptului ca, la ora actuala nu mai beneficiem de aportul întregului lot de jucatoare. Alina Cioban si Andreea Serediuc evolueaza acum în Divizia A la Târgu-Mures, iar alte 4 fete: Roxana Botezatu, Raluca Irimia, Andreea Polocoser si Irina Ivan se afla la Centrul National de Excelenta de la Râmnicu Vâlcea. În acest moment ne aflam pe locul 3 al clasamentului, pozitie care asigura la sfârsitul campionatului participarea la Turneul Semifinal. Daca reusim sa ne mentinem pe acest loc, vom putea beneficia, conform regulamentului, de aportul celor 4 jucatoare aflate la Râmnicu Vâlcea, astfel ca sansele noastre pentru o comportare exemplara la Turneul Final cresc considerabil.  

La acest sfârsit de saptamâna vom întâlni, în cel de-al doilea turneu de sala, pe teren neutru, la Târgu Neamt, echipele LPS Iasi si LPS Roman. Primul meci, care va avea loc sâmbata, contra celor din Iasi, ar putea fi hotarâtor pentru calificarea în semifinale. Daca învingem avem sanse de 80 % sa mergem mai departe. Dealtfel, ne-am pregatit foarte bine, nu avem probleme medicale în cadrul lotului si mergem cu mare ambitie sa câstigam ambele partide”, a declarat antrenorul Dorel Tugurlan.

Tehnicianul sucevean se va baza la turneul de la Târgu Neamt pe urmatoarele jucatoare: Raluca Ungureanu, Oana Galan, Mirela Gales, Daniela Mihu, Roxana Moisa, Ioana Suman, Sanda Alupulesei, Roxana Zepciuc, Andreea Cerceliuc, Iulia Cioltan, Nicoleta Curpan, Vasilica Luca si Lenuta Polec. 


Intră acum și în grupul de