Fotbal.Liga I : Suceveanul Mihai Luca tinteste locul de titular la FC Vaslui


Intră acum și în grupul de

Portarul Mihai Luca a revenit la antrenamentele formatiei FC Vaslui dupa o pauza de 4 luni în care a fost accidentat. Fostul goalkeeper al Cetatii Suceava a intrat în programul normal de pregatire stabilit de Dorinel Munteanu si spera ca în 2008 sa bifeze cât mai multe meciuri ca titular în poarta vasluienilor.

„Acum ma simt mult mai bine. M-am refacut complet si ma pregatesc în mod normal, alaturi de colegii mei, în cantonamentul de la Vatra Dornei. Îmi vine greu, dupa patru luni în care am fost accidentat si m-am pregatit separat, dar deocamdata fac fata. Este putin mai dificil la portari, pentru ca antrenamentele noastre nu sunt asa de dure. În perioada în care am fost accidentat, am mai avut sperante ca îmi revin, dar la un orice efort mai mare durerile reveneau. În special când loveam mingea. De când sunt la Vatra Dornei nu am avut probleme si sper ca ghinioanele sa ma ocoleasca pe viitor”, a declarat Mihai Luca.

Desi considera ca este dificil sa-l înlocuiasca pe Cristi Haisan, actualul titular al postului de portar, Luca este încrezator în sansele sale de a prinde un loc între buturile vasluiene. „În 2008 vreau sa fiu sanatos, sa ma pot pregati la capacitatea maxima si cred ca voi avea sansa sa joc si într-un meci oficial. Este greu sa-l detronez pe Haisan, deoarece este un portar foarte bun, cu experienta si care are continuitate, dar eu sper sa vina si aceasta zi. Am toata viata înainte la 19 ani. Ma simt bine la Vaslui si nu se pune problema sa plec de aici, chiar daca nu prea prind lotul”, a adaugat goalkeeperul vasluienilor.

Mihai Luca si-a început cariera de fotbalist la Cetatea Suceava, formatie în tricoul careia a evoluat în 16 partide oficiale, el transferându-se la FC Vaslui în urma cu un an, la pachet cu fundasul Dorian Andronic.  


Intră acum și în grupul de