Volei. Divizia A2 Est : Cu sansa a doua : Stiinta Bacau – CSMU LPS Suceava, sambata, ora 12


Intră acum și în grupul de

Prima echipa suceveana care va intra în focul competitiilor oficiale din acest an este CSMU LPS Suceava. Voleibalistii antrenati de Victor Pancu debuteaza mâine în faza a II-a a Diviziei A2 Est acolo unde vor înfrunta echipele CSU CSS Galati, Stiinta Bacau si AS Niro Guard Bucuresti.

În  prima etapa a acestei faze, sucevenii se vor deplasa pe terenul uneia dintre favoritele la promovarea în primul esalon, Stiinta Bacau. „ Am mai spus ca nu avem sanse sa ne batem cu echipele din Galati si Bacau si tocmai de aceea am hotarât sa dau credit juniorilor” a spus antrenorul sucevenilor. Cei vizati de tehnicianul Victor Pancu sunt Chitic, Semeniuc, Rusu, Prodan, Cucuruzeac, Maxim si Ilas, dar pentru jocul de la Bacau vor face deplasarea si Giurca, Orasanu sau Pietraru.

Victor Pancu nu este scutit de griji în ceea ce priveste starea de sanatate a unora dintre componentii formatiei sale. „Multi dintre ei sunt raciti si nu s-au putut pregati asa cum se cuvine” a adaugat antrenorul echipei CSMU LPS.

În aceasta saptamâna voleibalistii suceveni s-au antrenat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv pentru a se adapta mai bine conditiilor de joc de la Bacau.

În faza a II-a a competitiei, cele patru formatii vor porni cu punctajele rezultate din meciurile directe din faza I, urmând ca acestea sa se înfrunte în doua manse fiecare cu fiecare.

CSMU LPS Suceava are 8 puncte rezultate din doua victorii în fata echipelor Stiinta Bacau si Niro Guard Bucuresti.

Partida dintre Stiinta Bacau si CSMU LPS Suceava se va disputa mâine cu începere de la ora 12, la Bacau si va fi arbitrat de brigada Prodana/Atodiroaie.

Andrei Sasu a fost împrumutat la Stiinta Bacau

Unul dintre cei mai buni jucatori de volei ai formatiei CSMU LPS Suceava, Andrei Sasu a fost împrumutat pentru 6 luni la Stiinta Bacau. Sasu va debuta pentru noua sa echipa chiar în fata fostilor sai colegi. „ Am hotarât ca este mai bine atât pentru club cât si pentru jucator. Cred ca am facut o afacere buna pentru ca la Bacau, Andrei Sasu va capata si mai multa experienta iar Stiinta îi va plati si salariul” a precizat antrenorul Victor Pancu.

Daca la CSMU LPS Suceava, Andrei Sasu câstiga în jur de 300 lei pe luna, la noua sa formatie acesta va avea un salariu de 200-250 de euro, clubul bacauan asigurându-i acestuia cazare si masa.

Iata clasamentul de la care porneste faza a II-a:

1. CSU CSS Galati   6 5 1 16-5 11p

2. Stiinta Bacau   6 4 2 14-10 10p

3. CSMU LPS Suceava  6 2 4 7-14 8p

4. AS Niro Guard Bucuresti  6 1 5 8-16 7p

Programul complet al fazei a II-a:          

Etapa I (19 ianuarie 2008)

CSU CSS Galati – AS Niro Guard Bucuresti

Stiinta Bacau – CSMU LPS Suceava  

Etapa a II-a (2 februarie 2008)

AS Niro Guard Bucuresti – CSMU LPS Suceava

CSU CSS Galati – Stiinta Bacau

Etapa a III-a (16 februarie 2008)

Stiinta Bacau – AS Niro Guard Bucuresti

CSMU LPS Suceava – CSU CSS Galati

 

Etapa a IV-a (23 februarie 2008)

AS Niro Guard Bucuresti – CSU CSS Galati

CSMU LPS Suceava – Stiinta Bacau

Etapa a V-a (1 martie 2008)

CSMU LPS Suceava – AS Niro Guard Bucuresti

Stiinta Bacau – CSU CSS Galati

Etapa a VI-a (15 martie 2008)

AS Niro Guard Bucuresti – Stiinta Bacau

CSU CSS Galati – CSMU LPS Suceava
 
 


Intră acum și în grupul de