Handbal : CS Universitatea nu mai joaca in deschiderea meciului Romania-Letonia


Intră acum și în grupul de

Desi în prima faza s-a discutat despre un amical între formatiile CS Universitatea Suceava si CSM Oradea în deschiderea returului dintre nationalele României si Letonie, de duminica, 20 ianuarie, se pare ca oradenii s-au orientat spre un alt adversar. Cel mai probabil acesta va fi Universitatea Transilvania Cluj, liderul Seriei D din Divizia A. „ Au existat niste discutii între CS Universitatea si CSM Oradea dar nu s-au concretizat si astfel a picat varianta de a juca un amical în deschiderea meciului cu Letonia. Pentru noi important ramâne turneul de la Arad, unde vom înfrunta echipe puternice care joaca un handbal de calitate” a declarat Petru Ghervan, antrenorul Universitatii Suceava.

Handbalistii suceveni au ajuns înca de miercuri seara la Baile Felix, unde vor desfasura un stagiu de pregatire centralizata. În perioada 24-26 ianuarie, elevii lui Petru Ghervan vor participa la Cupa Unirii, care va avea loc la Arad. La acest turneu amical vor mai lua parte HCM Constanta, Minaur Baia Mare, HC Arad, CSM Oradea si  Komloi Banyasz (Ungaria).

Tehnicianul universitarilor urma s-a întâlnit aseara cu elevii sai, dupa mai bine de trei saptamâni în care s-a aflat în cantonamentul nationalei. 


Intră acum și în grupul de