Fotbal. Liga a III-a : Roberto: “Este posibil sa incep negocierile cu Cetatea”


Intră acum și în grupul de

Pus pe lista de transferuri a Ceahlaului si amenintat cu sanctiuni financiare de catre antrenorul Viorel Hizo pentru întârzierea de la reunirea lotului, Roberto Ayza Berca s-a alaturat marti echipei nemtene.

Pâna la clarificarea situatiei, jucatorul a intrat în programul normal de pregatire a formatiei de sub “Pietricica”, afirmând ca doreste sa-si duca la bun sfârsit contractul la Ceahlaul, scadent în 2010. O solutie de rezerva pentru atacantul brazilean este Cetatea Suceava, formatie la care ar putea reveni din aceasta iarna. “Daca cei de la Piatra-Neamt nu mai au nevoie de serviciile mele, este posibil sa încep negocierile cu Cetatea Suceava. Voi lua o hotarâre în acest sens împreuna cu impresarul meu”, a declarat Roberto pentru site-ul oficial al clubului nemtean.

Dealtfel, oficialii de pe Areni si-au manifestat înca de la începutul anului interesul pentru fotbalistul din “Tara cafelei”, principalul impediment în realizarea transferului fiind însa salariul anual de 50000 de euro pe care îl are momentan jucatorul, mult peste posibilitatile clubului sucevean. 


Intră acum și în grupul de