Liberalii suceveni considera PD-L „o gogoasa goala pe dinauntru”


Intră acum și în grupul de

Iulian Anghelus, membru al BPJ al PNL Suceava a propus ca cel târziu în 16 februarie filiala PNL Suceava sa-si lanseze candidatii pentru alegerile locale, pentru a anula zvonurile legate de trecerea unor candidati liberali la PDL. La fel ca si PSD Suceava, PNL Suceava a acuzat, vineri, PDL ca racoleaza primari sau candidati de primar ai acestui partid ceea ce dovedeste ca aceasta formatiune este „o gogoasa goala pe dinauntru” desi clameaza ca fiind cel mai mare partid din tara.

Iulian Anghelus a declarat ca în ultimele doua saptamâni, organizatiile PNL din zona Radauti si Câmpulung au refuzat santajul practicat de presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur si de seful ISJ Suceava, Petru Carcalete(PDL) si ca au ramas fidele principiilor liberale.  

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Bogdan Cristache, a declarat ca PNL va ramâne cel mai vechi partid din România, iar o eventuala plecare a unor membri de partid nu va fi „o lovitura grea” pentru PNL. Acesta a mai precizat ca PNL are portile si usile larg deschise atât pentru cei de buna credinta care doresc sa intre în partid cât si pentru cei de rea credinta care vor „sa faca aripi”.

Si  presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a spus ca, din unirea PD cu PLD nu a rezultat nimic ceea ce este dovedit de goana disperata a PDL dupa candidati de primar de la toate partidele.


Intră acum și în grupul de