PD-L contraataca


Intră acum și în grupul de

Contactat telefonic în legatura cu acuzele aduse de PNL si PSD prim-vicepresedintele organizatiei judetene Suceava a democrat-liberalilor, deputatul Dumitru Pardau sustine ca de fapt atât liberalii cât si social-democratii nu fac decât sa-si atraga simpatie din partea electoratului în conditiile în care sondajele de opinie releva „o crestere a PD-L la peste 35 la suta în România”. „E clar pentru noi ca atât conducerea PSD cât si cea a PNL au ca principala tinta PD-L. Ultimul sondaj de opinie arata ca noi suntem forta politica numarul unu din România. Din aceasta cauza conducerile judetene ale PSD si PNL au intrat în panica tinând cont ca timpul pâna la alegerile locale este foarte scurt si va fi foarte greu de recuperat decalajul”, a explicat prim-vicepresedintele PD-L.  

Acesta sustine ca nimeni din partid nu a santajat sau amenintat pe cineva pentru a-l face sa treaca în tabara PD-L-ista si ca toate acuzele sunt de fapt inventii menite a distrage atentia asupra unor probleme care de fapt nu exista. „PD-L prin cei cinci parlamentari pe care-i are viziteaza în aceasta perioada Primariile, Consiliile Locale, dar o fac cu acelasi scop ca si pâna acum: în vederea discutarii problemelor cu care se confrunta oamenii de acolo. Eu personal sunt în parcurs cu aceasta actiune. Mai am doar câteva primarii pe care trebuie sa le vizitez si nu am sa renunt la munca mea de parlamentar pe care pot sa o confirme primarii din zonele Dorna si Câmpulung Moldovenesc doar ca nu convine sefilor de la PNL si PSD din judet. Ei îsi amintesc de acesti primari doar când au nevoie sa candideze pe listele lor.”, a tinut sa precizeze Dumitru Pardau.

Din punctul sau de vedere principala preocupare a liberalilor si a social-democratilor ar trebui sa fie votarea bugetului Consiliului Judetean dupa criterii obiective care sa permita dezvoltarea egala a localitatilor din judet.


Intră acum și în grupul de