Un agent din cadrul S.P.F. Vicov, gasit dormind in timpul serviciului


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a fost gasit dormind în post, Conducerea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava a dispus cercetarea prealabila si constituirea Consiliului de disciplina privind analizarea abaterii disciplinare comise de agentul de politie I. Daniel. Potrivit Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, joi, ofiteri din cadrul S.P.F. Vicov au efectuat un control privind modul de executare a atributiilor de serviciu a personalului din cadrul Grupei Operative Brodina.

În urma controlului s-a constatat ca agentul de politie I. Daniel în timp ce era planificat în misiune de paza si acces la sediul grupei operative a fost surprins dormind pe o masa, desi conform atributiilor de serviciu acest lucru este interzis cu desavârsire.

„Conducerea I.J.P.F. Suceava, care dezaproba categoric astfel de fapte, a dispus fata de agent, cercetarea prealabila în regim de urgenta, cu trimiterea în fata Consiliului de disciplina a inspectoratului pentru analizarea abaterii disciplinare comise de catre agent si propunerea catre comanda inspectorului cu privire la luarea masurilor legale ce se impun” se precizeaza într-un comunicat al I.J.P.F. Suceava.


Intră acum și în grupul de