(FOTO-VIDEO) Patru răniți după un accident între două mașini pe drumul dintre Dumbrăveni și Verești

Trei bărbați și o tânără de 17 ani au fost răniți, duminică, în urma unui accident produs între două mașini pe DJ 208 D în Dumbrăveni spre Verești.Accident Dumbrăveni (4)

Potrivit ISU Suceava, un modul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţele B şi TIM), împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru salvarea persoanelor rănite.

În urma coliziunii dintre două autovehicule, au rezultat patr victime (câte două în fiecare maşină), din care una a rămas încarcerată.

Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, şi au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident – doi bărbaţi de 32 şi 31 de ani şi o tânără de 17 ani.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.(N.B.)