Partidul Verde Suceava: Cele mai multe transporturi ilegale sau semi-legale de lemn despistate în Suceava după implementarea „Inspectorul Pădurii”


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala județeană Suceava speră că odată cu lansarea ”Inspectorul Pădurii” copacii din România vor avea parte de o viață mai lungă, iar hoții de lemn nu vor mai avea succes în afacerea lor, se arată într-un comunicat al PV Suceava.

busteni lemn  (3)

Intenția Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este una bună și sperăm noi, plină de izbândă, susține liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

„Este greu să rupi un sistem perfecționat în ultimii 26 de ani în furatul lemnului din România, protejat de colegii politici ai dnei ministru, dar în același timp dacă schimbi anumite reguli din acest domeniul și colaborezi cu alte ministere poți obține rezultate bune”, se arată în comunicat.

Acibotăriță menționează un alt lucru observat de verzii suceveni că, după implementarea ”Inspectorul Pădurii” cele mai multe transporturi de lemn semi-legal sau ilegal au fost depistate și în județul Suceava.

„Din aceasta tragem concluzia că furtul lemnului din pădurile bucovinene este la loc de frunte. Să nu mai spunem că hoții de lemn nu prea au frică de lege sau se simt protejați!”, conchide liderul PV Suceava.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de