Un campulungean a ajuns la spital dupa ce si-a incendiat casa cu tigara din neglijenta


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Câmpulung Moldovenesc a fost transportat de urgenta la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc dupa ce a fost gasit incontient, de pompierii veniti sa-i salveze casa de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a deplasat doua autospeciale, sâmbata dupa-amiaza, la ora 17:45, pentru localizarea si stingerea incendiului  izbucnit la locuinta lui Constantin S. din municipiu, strada Tineretului  nr. 3.

În momentul sosirii garzii de interventie, ardea acoperisul casei de locuit, existând pericol de propagare la constructiile învecinate.

Flacarile au distrus acoperisul casei de locuit pe circa 30mp, bunuri casnice, elemente de mobilier, pagubele fiind estimate de proprietarii casei la 50.000 lei (500 milioane de lei vechi). Prin interventia pompierilor s-a reusit salvarea casei de locuit afectata de incendiu si gospodariile învecinate.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca incendiul a fost initiat ca urmare a neglijentei proprietarului ce era fumator, si a lasat tigara aprinsa.          

Acesta a fost gasit în interiorul locuintei, aflat în stare de inconstienta ca urmare a inhalarii de fum si gaze de ardere, i s-a acordat asistenta medicala de urgenta si a fost transportat la spitalul municipal, în vederea efectuarii investigatiilor medicale suplimentare, barbatul având si arsuri ale fetei si a cailor respiratorii superioare. 


Intră acum și în grupul de