Fotbal : Andres Mendoza a semnat cu Steaua


Intră acum și în grupul de

Cosmarul lui Dinamo în preliminariile Ligii Campionilor, editia 2002/2003, Andres Mendoza, a semnat ieri un contract valabil pe doi ani si jumatate cu Steaua. Atacantul peruan va fi prezentat oficial azi, zi în care va efectua si vizita medicala, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

„Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Va trebui sa muncesc mult, fiindca îmi doresc sa joc bine si sa înscriu cât mai multe goluri pentru noua mea echipa. Obiectivul principal pentru mine si pentru Steaua este titlul de campioana, care ne va duce în Liga Campionilor, acolo unde aceasta echipa este obisnuita sa joace an de an. Un alt motiv pentru care am semnat cu Steaua este acela ca persoanele din conducerea clubului m-au primit foarte bine si mi-au demonstrat ca sunt foarte serioase. Am nevoie de sprijinul suporterilor carora le promit ca voi face tot ce tine de mine pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele”, a spus Mendoza pentru site-ul Stelei.

Poreclit „El Condor” sau „La Pantera”, atacantul de 29 de ani este cea de-a treia achizitie a Stelei din aceasta iarna, dupa francezul Habib Habibou si nigerianul Dino Eze. Mendoza a fost principalul artizan al eliminarii echipei Dinamo Bucuresti în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în 2002, pe vremea când evolua la FC Bruges. Atunci, Mendoza a marcat doua din cele patru goluri ale echipei belgiene în dubla mansa cu formatia dinamovista, scoruri 3-1 si 1-0.


Intră acum și în grupul de