Fotbal : Oficialii Cetatii au infruntat arbitrii


Intră acum și în grupul de

Oficialii de pe Areni au lasat pentru o zi costumul si discutiile despre transferuri pentru echipamentul de joc si o partida de fotbal în campania arbitrilor din judet.

Artificii tehnice, mingi buclucase, încurajari, observatii, întepaturi si glumele fine, proteste asupra arbitrajului, venite chiar dinspre cavalerii fluierului, toate acestea au întregit timp de o ora cadrul unui meci în care spectatorii nu au cerut demisia antrenorului, iar prestatia jucatorilor nu a fost subiect de analiza pentru comisia de disciplina sau cea de arbitraj.

La întâlnirea desfasurata duminica dimineata, pe terenul sintetic din cadrul Universitatii Suceava si încheiata la egalitate, scor 2-2, au fost în premiera colegi de echipa nume ca: Marian Pana, Dumitru Moldovan, Florin Cristescu, Ovidiu Ciobanu, Nae Grosu, Constantin Bosânceanu sau Pepe Armeanca, în timp ce selectionata arbitrilor a fost condusa de Vasile Paduraru si Marius Suhan.

„Spre deosebire de jucatori, conducatorii nu sunt pusi la punct cu pregatirea fizica, iar acest lucru s-a resimtit din plin în teren. Am remarcat totusi o pofta de joc printre cei prezenti, mai ales în rândul antrenorilor. Totodata, mi-am dat seama ca nu-i deloc usor, ca fotbalist, sa evoluezi un meci întreg într-un ritm sustinut”, a precizat la sfârsitul întâlnirii, presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.  


Intră acum și în grupul de