Volei, Divizia A2 – Est : Andrei Ilas a fugit in Italia


Intră acum și în grupul de

Unul dintre componentii de baza ai echipei CSMU LPS Suceava a parasit echipa locala de volei. Andrei Ilas a evoluat constant în ultima perioada în prima garnitura a formatiei sucevene. Cu toate acestea voleibalistul a plecat în Italia fara sa anunte conducerea echipei.

„ I-a spus doar colegului sau Orasanu ca pleaca. A fugit ca un hot. Nu m-a anuntat de intentia sa si nici macar nu a predat echipamentul. Si asa abia ne descurcam cu banii. Pacat de el. Era un jucator înalt, de  perspectiva. A preferat sa munceasca la mortar în Italia si sa fie ponegrit acolo decât sa faca performanta” a replicat antrenorul Victor Pancu.

Stiinta Bacau – CSMU LPS Suceava 3 – 1 (25-15, 25-12, 22-25, 25-20)

În primul meci din cadrul fazei a doua a Diviziei A2 Est, echipa locala de volei a pierdut disputa de la Bacau, în fata Stiintei, în patru seturi, scor 25-15, 25-12, 22-25 si 25-20.

„ Am ajuns târziu la Bacau pentru ca ne-am deplasat acolo în ziua meciului. Chiar daca am pierdut, eu consider ca baietii au jucat bine, mai ales cei doi ridicatori, juniorii Semeniuc si Chitic. Bacauanii au fost încurajati de primarul si prefectul lor si au mâncat pamântul. Ma bucur ca le-am luat un set. La finalul meciului gazdele ne-au laudat si ne-au spus ca avem o echipa tânara si de perpectiva” a declarat tehnicianul formatiei CSMU LPS, Victor Pancu.

În celalalt meci al etapei CSU CSS Galati a învins cu 3-0 formatia AS Niro Guard Bucuresti. În urma acestor rezultate, clasamentul se prezinta astfel:

 

1.       CSU CSS Galati                   7        6        1        19-5   13p

2.       Stiinta Bacau                     7        5        2        17-11  12p

3.         CSMU LPS Suceava             7          2          5          8-17    9p

4.       AS Niro Guard Bucuresti       7        1        6        8-19   8p

 

Etapa a II-a (2 februarie 2008)

AS Niro Guard Bucuresti – CSMU LPS Suceava

CSU CSS Galati – Stiinta Bacau  


Intră acum și în grupul de