Asta e „curatenie de nota 20”!


Intră acum și în grupul de

Citind interviul directorului Dumitru Bernicu, în care acesta spunea ca la LPS Suceava se face o „curatenie de nota 20” dupa meciurile echipei de handbal, am fost luni pâna la institutia pe care acesta o conduce de aproape 15 ani pentru a verifica daca într-adevar asa stau lucrurile.

La ora 10.30, când una dintre echipele de junioare avea antrenament, si dupa doua zile în care au avut loc competitii sportive în incinta salii de sport la LPS, sub tribune era o „curatenie de nota 20”! Imaginile de mai jos reflecta acest lucru. Probabil cele 7 femei de serviciu (ce-i drept, mult mai putine decât ar trebui sa fie) au avut luni liber!

„Sâmbata si duminica, doamnele ar trebui sa fie libere,

numai eu stiu cum fac, nu le platesc, le mai dau o zi libera, le pacalesc, mi-e rusine sa o spun, dar asta-i treaba”,  afirma Bernicu în acelasi interviu.

Si acu stau si ma gândesc. Daca în weekend au fost competitii, chiar daca nu a jucat echipa locala de handbal, au jucat altii, nu se mai face curatenie, dle director? Dar problema nu e ca nu s-a facut luni curatenie, ci aceea ca ce se gaseste sub tribunele de la sala de sport a LPS arata clar ca acolo nu s-a maturat de o bucata buna de timp. Ori poate au fost asa multi spectatori?…

Asta, despre curatenie de nota 20! 


Intră acum și în grupul de