Lungu: Proiectul pentru sala polivalentă de 7.500 de locuri va intra în ședința CL din data de 25 august


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

Ion Lungu

”Cateva prioritati ce cred ca ar trebui finalizate pana la finalul anului. Din pacate, la mai toate licitatiile sunt contestatii si lucrurile treneaza.

Prioritati sunt Festivalul UNICA, o serie de asflatari de strazi, refacerea unor trotuare, incalzirea in iarna urmatoare (reparatiile si masa lemnoasa).

Reabilitarea statuii lui Stefan cel Mare e un pic impotmolita pentru ca proiectul e la avizare la Ministerul Culturii si acolo multi sunt in concediu acum.

Problema cu SEAP e destul de complicata. Se arde un motor la domeniul public stam si facem licitatii pe SEAP. Nu e foarte in regula. Cred ca ar trebui un prag pus.

Proiectul tip pentru sala polivalenta de 7500 de locuri va intra in sedința CL de pe 25 august si voi avea o discutie cu toate grupurile politice pentru ca e nevoie de 16 voturi. Eu sper sa treaca si sa fie intelegere. E in spatele supermarketului Metro, unde avem 12 ha de teren. Eu incerc sa fiu optimist ca vom gasi finantare si pentru un stadion.

Sunt convins ca se cauta tapi ispasitori in fotbalul sucevean si vreau sa spun ca sustinem fotbalul si vrem sa finalizam, dar nici pana azi nu s-a depus decontul de la formatia de fotbal, fosta Rapid actuala Foresta. Noi decontam dar doar in limitele legii. Lucrurile merg foarte greu in privinta actelor.

Din pacate, toti constructorii se contesta intre ei. Toata lumea contesta pe toata lumea. E foame de lucrari si e dihonie mare intre ei.”

 


Intră acum și în grupul de