Furnizarea apei calde în municipiul Suceava ar putea fi sistată din 23 august dacă Thermonet nu plătește energia electrică folosită pentru electropompe


Intră acum și în grupul de

Firma care gestionează activitatea Termica SA, societate aflată în faliment, a avertizat, joi, că va fi nevoită să sisteze, începand din data de 23 august a.c., ora 08:00, alimentarea cu energie electrică a electropompelor de termoficare, situate în incinta CET Suceava, utilizate in prezent de Thermonet S.R.L., în situatia în care distribuitorul de energie termică din municipiu nu va achita, până în data de 22 august a.c., energia electrică pe care a consumat-o în lunile aprilie și iunie 2016, din instalațiile apartinand  S.C. TERMICA S.A.

Această măsura va conduce la sistarea fumizării de apa caldă în municipiul Suceava, arată firma care administrează Termica SA subliniică că regretă această situație și pentru care își cere scuze.

apa calda

Totodată se arată că sistarea furnizării de apă caldă nu poate fi evitată în condițiile în care consumatorul S.C. Thermonet  S.R.L.  nu achită energia electrică consumată din instalațiile S.C. TERMICA.S.A., care la rândul său a achiziționat energia electrică de la S.C. E.ON Energie Romania S.A. și trebuie să o plătească acestui fumizor până la termenul de scadență, 22 august 2016, în caz contrar, furnizorul urmând să sisteze alimentarea CET Suceava și implicit a electropompelor de termoficare.


Intră acum și în grupul de