Șapte profesori suceveni au promovat examenul de definitivat, după contestații


Intră acum și în grupul de

Șapte profesori suceveni au obținut note peste 8 și au promovat examenul de definitivat în urma soluționării contestațiilor, procentul de promovabilitate în județ crescând de la 62,35%, la 65,27%.

FOTO: Libertatea.ro
FOTO: Libertatea.ro

Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar Județean Suceava, joi, s-au afişat rezultatele finale ale examenului pentru definitivare în învăţământ, sesiunea august 2016.

”În judeţul Suceava, 56 de candidaţi au contestat notele iniţiale obţinute la proba scrisă din data de 4 august 2016, rezultatele fiind: 21 de note au rămas nemodificate, 19 note au fost scăzute, două dintre ele fiind scăzute cu mai mult de un punct (la Învăţământ primar), 16 note au fost mărite, cea mai mare creştere, de 2,70 puncte, a fost acordată unui candidat la Educaţie fizică. Alte două note au fost mărite cu 1,30 puncte (la Matematică) şi 1,55 puncte (la Economie)”, precizează sursa citată.

IȘJ mai informează că notele a șapte candidaţi au crescut peste 8, astfel procentul de promovare a examenului de definitivat 2016 la nivelul judeţului Suceava a crescut la 65,27%.


Intră acum și în grupul de