Sesiunea speciala a testelor nationale va fi sustinuta in 4 centre zonale


Intră acum și în grupul de

Pâna la sfârsitul acestei saptamâni, elevii care nu au promovat seriile anterioare ale testelor nationale, se pot înscrie pentru a sustine examenul într-o sesiune speciala ce este programata pentru perioada 4-11 februarie. Purtatorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laurenta Hacman a declarat marti, ca în judet au fost stabilite patru centre zonale de testare, respectiv la Scoala nr. 11 „Miron Costin” Suceava, Scoala generala nr. 1 Falticeni si scolile generale nr. 3 din Câmpulung Moldovenesc si Radauti.

„Din estimarile privind situatia nepromovatilor, în aceasta perioada ar trebuie sa se înscrie aproximativ 2.400 candidati, dar situatia exacta o vom sti la sfârsitul saptamânii” a precizat Laurenta Hacman, adaugând ca centrul de corectare va fi organizat la Colegiul Tehnic „Petru Musat” Suceava.

Testul la limba româna se va sustine pe data de 4 februarie, la matematica pe 6 februarie iar la istorie sau geografie în functie de alegerea facuta de candidat, examenul va avea loc pe data de 7 februarie. Rezultatele se vor afisa pe data de 9 februarie, urmând ca eventualele contestatii sa poata fi depuse a doua zi.       


Intră acum și în grupul de