Fotbal : Olaroiu a invins pe Manchester United


Intră acum și în grupul de

Danny Welbeck a ratat un penalti pe final de partida, pentru Manchester United, care a pierdut cu 3-2 amicalul cu formatia antrenata de tehnicianul român Cosmin Olaroiu, Al Hilal.

Yasser Al-Qahtani a deschis scorul pentru Al Hilal în minutul 19, când a sutat cu dreptul pe lânga Edwin van der Sar. Carlos Tevez a egalat, dupa o pasa a lui Cristiano Ronaldo, ca portughezul sa marcheze si el pentru 2-1. Neatentia lui Rio Ferdinand le-a oferit gazdelor un penalty, pe care Al-Jaber, jucatorul faultat, l-a transformat fara mari probleme.

Rezerva Mohammad Al-Shalhoub a ratat o sansa sa readuca Al Hilal în avantaj, când a trimis penalty-ul sau departe de poarta, însa acest lucru a contat mai putin, pentru ca Bader Al-Kharashi a marcat cu o foarfeca mai târziu. Totusi, United ar fi trebuit sa obtina un egal, însa Welbeck a trimis peste poarta lovitura de pedeapsa, dupa ce a fost faultat în careu, iar tot ce a obtinut Manchester United a fost milionul de lire sterline oferit de arabi pentru disputarea meciului amical.


Intră acum și în grupul de