Fotbal. Liga a III-a : Adio, Cotolan!


Intră acum și în grupul de

Dupa ce i l-a „suflat” Cetatii pe atacantul Marian Covaci, care venise la reunirea sucevenilor, formatia de Liga a II-a CSM Focsani l-a achizitionat luni si pe vasluianul Bogdan Cotolan. Acesta alaturi de Roberto (Ceahlaul) si Lupascu (Dacia Mioveni), era anuntat, la începutul anului, de catre conducerea Cetatii, printre principalele „tinte” ale iernii, în ceea ce priveste capitolul achizitii. Între timp Roberto se pregateste cu Ceahlaul, Lupascu va juca în Ungaria, iar Cotolan a plecat la Focsani…

Ieri, Bogdan Cotolan s-a alaturat lotului focsanean, sub comanda noului antrenor Gica Mihali. Printre cei 24 de jucatori care se vor pregati în urmatoarele 10 zile la Izvorul Muresului se afla si ex-suceveanul Ionut Dantes, care evoluat în tricoul galben-albastru în prima parte a sezonului precedent.  

„În bunele relatii dintre Ion Lungu si Adrian Porumboiu, am fi putut sa-l luam pe Cotolan de la FC Vaslui, dar nu îi puteam asigura acestuia un salariu la nivelul pretentiilor sale. Un alt motiv pentru care nu am insistat pentru Cotolan este faptul ca jucatorul ar fi agreat o întelegere pentru o perioada scurta de timp, iar noi ne dorim sa facem o echipa competitiva pentru obiectivele propuse în urmatorii ani”, a explicat presedintele Dumitru Moldovan.  

În alta ordine de idei, formatia vrânceana FC Panciu va efectua un stagiu de pregatire de doua saptamâni la Gura Humorului. În lotul echipei din Panciu se afla un alt jucator care în trecut a evoluat la Cetatea, Sorin Ungureanu. 


Intră acum și în grupul de