Fotbal : Pancu va semna cu Steaua!


Intră acum și în grupul de

Dupa ce în Ghencea au sosit trei „magnifici” din America de Sud, cel mai important transfer al Stelei din aceasta iarna s-ar putea dovedi a fi cel al unui român.

Formatia ros-albastra a suferit în prima parte a campionatului în compartimentul ofensiv, iar Gigi Becali nu a dorit sa riste ca în sezonul viitor sa nu ajunga în Liga Campionilor. Astfel, dupa ce a transferat patru jucatori ofensivi, Habibou si cei trei sud-americani, Steaua a mai reusit un transfer în atac. Si înca ce transfer!

Unul dintre jucatorii emblematici ai formatiei Rapid Bucuresti, Daniel Pancu, a luat poate cea mai importanta decizie a carierei sale. Dupa ce si-a reziliat contractul cu Bursaspor, „Pancone” a decis sa se transfere la una din marile rivale ale giulestenilor, Steaua Bucuresti.

Daniel Pancu va semna un contract pe un an de zile cu Steaua, el fiind îndreptat spre Ghencea de varul lui Gigi Becali, Giovanni. Pancu a mai jucat în cariera sa, în România, doar la Politehnica Iasi si Rapid Bucuresti, unde a fost transferat în iarna anului 1996. Poreclit „Ronaldo din Giulesti”, Pancu a mai evoluat la Cesena, Besiktas si Bursaspor.


Intră acum și în grupul de