Fotbal. Liga a III-a : Cetatea, invinsa in primul amical al iernii


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava a început cu o înfrângere seria partidelor de verificare din aceasta iarna, pierzând miercuri cu scorul 0-2, pe terenul formatiei Politehnica II Iasi. Desi se deplasa în Copou cu gândul la victorie, trupa antrenata de Marian Pana nu a rezistat decât jumatate de ora în fata echipei secunde a iesenilor, Plugaru deschizând scorul în minutul 31 cu un sut din coltul careului. Sucevenii au replicat imediat prin Beleca, însa sutul atacantului sosit de la CS Gura-Humorului nu a gasit cadrul portii adverse.

Dominarea iesenilor s-a accentuat pe parcursul reprizei secunde, când pe fondul numeroaselor schimbari efectuate în tabara sucevenilor, gazdele si-au majorat avantajul prin Stefan, acesta finalizând din apropierea portii o centrare venita de pe partea dreapta.  

Desi s-a aratat nemultumit de rezultat, tehnicianul Marian Pana a subliniat ca nu este cazul sa facem „un capat de tara” de pe urma acestei înfrângeri. „Am întâlnit o echipa mult mai bine pregatita din punct de vedere fizic decât noi. În prima repriza am practic un joc bun, pe fondul caruia puteam sa egalam înainte de pauza. Nu facem însa o tragedie din acest insucces, deoarece am dorim sa vedem la lucru întreg lotul de jucatori. Desi am avut parte de un adversar incomod, rezultatul final este neconcludent, atât pentru potentialul echipei, în general, cât si pentru cel al jucatorilor aflati în probe la noi”, a afirmat la sfârsitul întâlnirii antrenorul principal al Cetatii.

Cele doua formatii au început partida în urmatoarele formule de joc:

Cetatea Suceava: Rohetki – Halip, Nicolau, Teslariu, Leuciuc – Apetri, Onciu, Celpan, Cojenel – Beleca, Dicher.

Politehnica II Iasi: Costas – Drânceanu, Gheban, Suh, Bernard, Pandele – Plugaru, Cososchi, Tofan – Stubei, Caragea.

Pe parcursul meciului, cei doi tehnicieni au rulat, fiecare, întreg lotul de jucatori avuti la dispozitie. 


Intră acum și în grupul de