Doi tineri din Mehedinți reținuți, după ce polițiștii dorneni i-au prins în trafic cu țigări de contrabandă de aproape 65.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din județul Mehedinți au fost reţinuţi şi încarceraţi în arestul IPJ Suceava, după ce în urma unui control în trafic, polițiștii au depistat în microbuzul cu care aceștia se deplasau țigări de contrabandă în valoare de aproape 65.000 lei.

contrabanda 1

Potrivit IPJ Suceava, în urma unui filtru organizat în municipiul Vatra Dornei, a fost identificat un vehicul care prezenta modificări ale caroseriei, fiind utilizat pentru transportului de ţigarete de contrabandă.

Astfel că miercuri după-amiază, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Argestru din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 24 de ani și în care se afla ca pasager un alt tânăr de 28 de ani, ambii din județul Mehedinți.

”În urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și într-un compartiment confecționat artizanal 6.476 pachete cu țigări netimbrate (129.520 bucăţi ţigarete , pentru care, conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările în valoare de 64.760 lei au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de circa 6000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției”, arată IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de