Bătrân de 78 de ani, lovit de o mașină la Vama. Șoferul a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 78 de ani din comuna Moldovița a ajuns la spital după ce, în  timp ce se deplasa pe marginea drumului, a fost accidentat de o mașină al cărui șofer a fugit de la locul faptei.

Politia masina (6)

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, joi, la ora 21.20, Secţia 14 Poliţie Rurală Vama a fost sesizată prin 112 despre faptul că, pe DN 17, pe raza localităţii Vama, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa în calitate de pieton, pe DN 17 din direcţia Vatra Dornei spre Suceava, pe partea dreaptă a carosabilului,  un bărbat de 78 de ani, din comuna Moldoviţa, a fost accidentat din spate de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autoturismului implicat în accident și a conducătorului acestuia”, menționează IPJ suceava.

 


Intră acum și în grupul de